SIOE Danmark

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Medlemskab og donationer

STØT SIOE, STØT DEMOKRATI OG FRIHED!

SIOE er den første pan-europæiske organisation med kun ét formål: at stopppe islamiseringen af Europa. Vi består af mange forskellige mennesker fra stadigt flere europæiske lande. Alle har en demokratisk indstilling og ønsker ikke diktatoriske ideologier til at bestemme i vores lande. Islam er ikke kun en religion men også en totalitær ideologi som er uforenlig med demokrati og frihed for det enkelte menneske. Vi ønsker ikke vores lande islamiseret.

Vores virke består af aktiv handling. Ud over aktivitet på de forskellige SIOE blogs er vores vigtigste opgave handling. Den eneste måde at oplyse om den hastigt fremadskridende islamisering er ved aktivt og synligt at påvise den ved demonstrationer og aktioner. Ved at handle aktivt og synligt på lovens grund, vil islamiseringen af byer, områder og lande træde tydeligt frem for befolkningerne.  

Men at handle aktivt og synligt koster. Derfor kan man støtte SIOE via medlemskab og/eller donationer.

Som medlem modtager du en månedlig nyhedsmail med opdateringer og informationer om SIOE aktiviteter. Et årligt medlemskab af SIOE koster 24 €  eller 180 kr. Skriv en mail til: sioemembership@siad.dk med dit navn adresse, mail og evt. telefonnummer.

Du kan også donere et beløb (min. 25 € eller 190 kr.) Her har du mulighed for at donere helt anonymt. Du vil ikke blive informeret med nyhedsmails fra SIOE.

Du kan betale på to måder: Enten via bankoverførsel eller via Paypal. Se venstre kolofon.

Reklamer
 
%d bloggers like this: