SIOE Danmark

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Muslimer og AFA i alliance for at destabilisere samfundet.

Posted by sioedanmark på februar 17, 2008

Den sidste uges optøjer, hærværk, afbrændinger og vold  i de danske byer er blevet begået af muslimer.

Undskyldningen i første omgang var, at de mente, at det danske politi er racistisk, fordi de har foretaget undersøgelser af visse personer i det muslimske kriminelle miljø på Nørrebro. Her foregår nemlig meget af den enorme hashhandel i København.

Siden gik undskyldningerne over til at optøjerne var p.g.r.a genoptrykningen af muhammedtagningerne. Et genoptryk der i al sin uskyldighed var en støtte til en af tegnerne, Kurt Westergaard, der skulle have været dræbt, stod det til 3 islamister. Dette blev heldigvis afværget i sidste øjeblik.

Men selvom disse vanvittige jihadiste prøver at bilde os ind, at det er danskernes egen skyld at optøjerne er brudt ud, er koran- og shariakyndige danskere udmærket klar over, at optøjerne er et udtryk for islamisk jihad. Jihad er ikke blot et privat anliggende hos den enkelte muslim som ihærdige imamer forsøger at bilde danskerne ind. Jihad er et påbud om også fysisk at agitere og aktionere for et islamisk herredømme. Feks v.h.a. gadebanders hærgen, ildspåsættelser og vold mod værtslandets politi og brandvæsen.
Dette er set utallige gange før i historien og er et dagligt skue overalt i verden hvor islam vinder indpas.

Det er ikke bare et forslag til hvordan man overvinder et andet land, nej det er et påbud fra profeten. Viser man ikke at man udadtil er parat til at dø for at islam overtager magten, kommer man simpelthen ikke op til Allah, men må brænde op i helvede.

De autonomes hær, også kaldet AFA, har længe været fjendske overfor alt der er dansk og danskere der kan lide sit land i al almindelighed. Er man en betjent der passer sit arbejde i de kriminelle miljøer, er man pr. defination en racistbetjent i deres terminologi. I det hele taget er alle der stemmer til højre for Enhedslisten i AFAs øjne racister eller sågar nazister.

AFA var også dem der var med, da ungdomshus-urolighederne brød ud sidste år. Her sås den samme taktik som muslimerne bruger nu, hærværk, afbrændinger, brosten mod politiet osv.

Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at de to udemokratiske, totalitære, menneske- og samfundsfjendske grupperinger nu har fundet sammen i en fælles front mod det danske samfund. Parolen lyder at man skal stå op imod det racistiske Danmark, og det gør man blandt andet ved at overfalde de racistiske betjente med sten og flasker.

Al den hærgen er dybest set ikke for at få opmærksomhed eller opnå noget specifikt. Nej formålet med hele øvelsen er simpelthen på linie med de muslimske fundamentalister at destabilisere det samfund de hader så dybt. Det er et ønske om den dybeste destruktion og ødelæggelse af det der er blevet bygget op i generationer. Først når det totale kaos og anarki er opnået, er de autonome tilfredse.

Jihadisterne derimod er først tilfredse når den islamiske stat er indført, men det fatter de autonome ikke i deres hadrus mod alt hvad der er dansk. De agerer blot som nyttige idioter for muslimernes hellige krig.

Reklamer

3 kommentarer to “Muslimer og AFA i alliance for at destabilisere samfundet.”

 1. Skafte said

  Man skulle gribe til vold mod de balledemager og autonome for at vise at den slags vil vi ikke langere finde os i, ellers kan det blive ved hver eneste gang ‘de unge’ ikke får deres vilje, tænker også på det med ungdomshuset. Hvorfor mod demostrere vi ikke igen? For mig ser det ikke ud til at de har respekt for ordensmagten overhoved. De skulle straffes hårdt, sendes hjem, have nogen på hovedet! Normalt er jeg meget modstander af vold men jeg bliver bare pisse sur når jeg ser hvad de gør ved mit land, de sætter jo også andres liv i fare.

 2. Hanne Bille said

  Hvis udenlandske emigranter ikke kan tolerere de danske love er det absolut anbefalet for dem at emigrere tilbage til Precis
  de lande de kom fra – hvis de elsker vilkaarene der er der abslut ingen holder dem tilbage . Gaa Hjem igen og elsk jeres Egne love af ganske hjerte -og lad danskerne beholde deres. Don’t like Denmark ? Leave asap !

 3. Martin said

  Der er så mange foreninger – våbenbrødre og lignende. Måske er vi nået dertil, hvor fornuftige og ansvarlige danskere skulle etablere en “passiv” armé selvom jeg ved det lyder primitivt og naivt. Men jeg er enig i, at vi i DK står overfor anarkistiske kræfter der kun ønsker at ødelægge det samfund som vi i århundreder har kæmpet for, at nå til. Jeg er stolt af at være dansker (som regel da), at bo i DK er et privillegie som vi oftest glemmer at holde fast i. Frihed og demokrati er IKKE noget vi skal tage for givet. Begge dele er stik imod ISLAM og andre totalitære grupperinger. De vil altid forsøge at omstyrte denne form for samfund. Jeg har ondt at de danskere som må bo og leve i de områder af DK hvor volden og uroen er tiltagende og hvor våben er en naturlig del af gymnasiefester/koncerter. Noget SKAL der gøres !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: