SIOE Danmark

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Kurt Westergaard og ytringsfriheden skulle dræbes

Posted by sioedanmark på februar 13, 2008

Tirsdag morgen d. 12. feb. slog politiet til mod både udenlandske og herboende muslimer der havde planlagt at slå Kurt Westergaard, tegner ansat af J.P., ihjel. Politiet havde i flere måneder overvåget gruppen af muslimer, men nu turde politiet ikke vente længere med at slå til, da der var beviser på at mordet snart skulle eksekveres.

Dette ville jo ikke være et mord på Kurt Westergaard alene, men også et attentat på den danske ytringsfrihed. Den danske ytringsfrihed som lider af selvcensur efter muhammedkrisen.

Derfor var det befriende mandag aften kl. 23.40 på DR1 at se en rigtig ucensureret udseendelse om muhammedkrisen, (De forbandede tegninger – Why democracy). Der var bl.a. et interview med Kurt Westergaard, der udtalte at han ikke var bange for at dø, han var alligevel nået en alder hvor det ikke betød så meget. Men han var oprigtigt forarget over, at nogle kræfter vil øve censur over hvad man må tænke, tegne og tale. Han var ikke enig med statsministeren der havde udtalt at ytringsfriheden nu havde det enddu bedre efter krisen, fordi danskerne og den danske presse virkelig skønnede på den nu og ikke tog den for givet. Tværtimod mente Kurt Westergaard at den i det stille havde lidt et knæk. Man kan jo spørge sig selv om hvem der egentligt vandt i denne sag, sagde han.

Et eksempel på den skjulte undertrykkelse af ytringsfriheden var en afvisning fra J.P. af en tegning han havde lavet af en muslimsk kvinde i sort heldækkende klædedragt der var gravid med en bombe. Først havde J.P. tegningen til diskussion på redaktionen, men afgørelsen tilsidst var, at nu havde man ligesom udtrykt det man ville gennem muhammedtegningerne. Der var ingen grund til at fortsætte.

Jo, Kurt Westergaard ved hvad han snakker om. Der bliver øvet selvcensur i den danske presse og lad os se om det ikke fortsætter efter afsløringen af disse konkrete mordplaner mod den frihedselskende bladtegner.

Vi hylder Kurt Westergaard, han er en ægte sand dansk helt!

Reklamer

2 kommentarer to “Kurt Westergaard og ytringsfriheden skulle dræbes”

  1. Tina Thomsen said

    Ytringsfriheden længe leve.

    TT

  2. Islambasher said

    Hello Danish friends! I come from Holland and visit SIOE Holland.
    2 Weeks ago we had a anti-islamization demonstration in Amsterdam. I want to say you are examples in resisting islam. Courageous people! Keep up this fearless attitude!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: