SIOE Danmark

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

SIOE Holland blev suspenderet fra wordpress, men er nu lagt på igen

Posted by sioedanmark på februar 7, 2008

SIOE Holland modtog for et par dage siden en mail fra en Toni som advarede mod at SIOE Holland siden ville blive taget ned af wordpress hvis SIOE Holland ikke fjernede “det racistiske materiale på siden”. Der var kommet adskillige klager, bl.a. fra den Hollandske regering, påstod han.

Mailen virkede som en joke, afsenderadressen virkede ikke troværdig (intet tegn på at wordpress stod bag) så derfor negligerede SIOE Holland den.

Men dagen efter var siden fjernet.  Dette udløste dog så meget vrede hos trofaste læsere som var dybt fortørnede over at wordpress så hurtigt kunne fjerne en side som de åbenbart ikke selv havde set. For så ville de se at der absolut intet racistisk er ved SIOE eller SIOE Holland.

SIOE Holland sendte straks en mail til wordpress hvori de udtrykte vrede over at man uden videre kunne tage en side ned som man beskyldte for ting der ikke var rigtige. De forklarede i detaljer hvad SIOE Holland står for og at de forventede at komme på igen. Derforuden blev wordpress bogstaveligtalt bombarderet med mails fra vrede læsere af SIOE Holland som fortalte dem hvilken fejl de havde lavet.

24 timer efter at SIOE Holland var blevet lukket ned, kom de på igen.

Hurra for ytringsfriheden og retten til at kritik, men vi behøver ikke at være taknemmelige. For selvfølgelig skulle de sættes på igen. Alt andet ville være uacceptabelt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: