SIOE Danmark

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Succesfuld SIOE demonstration i Holland

Posted by sioedanmark på januar 28, 2008

Vejrudsigten havde lovet en skyet og regnfuld dag, men det viste sig at vejret valgte at smile til deltagerne med sol og blå himmel.

amsterdam_sioe260108.jpg

200 mennesker mødte op for at deltage i SIOEs demonstration, arrangeret af SIOE Holland med talere fra Holland, England og Danmark.

amsterdam_sioe260108_crowd.jpg

En broget flok af mennesker der ville vise deres klare afstandstagen til den voksende islamisering af Holland. Disse 200 mennesker representerede flot alle de forskellige mennesker i Europa som har indset faren ved islam i Europa. Al snak om højre og venstre fik en ordentlig en på hatten, for disse mennesker kunne ikke sættes i bås. De bekymrede sig kun om én ting. At stoppe islamiseringen og at bevare vore frie demokratier.

amsterdam_sioe260108_holland.jpgamsterdam_sioe260108_anders.jpg

Der blev holdt nogle flotte taler af bl.a. Martin, en af lederne fra SIOE Nederland, Anders Gravers, SIOE organiser fra Danmark og Stephen Gash, SIOE organiser fra England. Ydermere var der taler fra SIOE Nederland støtter og af en eks-muslim.

Der var en god stemning på trods af at en moddemonstration også tog opstilling på torvet og forsøgte  at overdøve SIOE demonstrationen gentagne gange. Men de råbte og piftede forgæves. Det hollandske politi var massivt tilstede og sørgede for at holde moddemonstranterne væk fra SIOE demonstrationen.

Alt i alt en en virkelig god manifestation som er med til at sætte fokus på problematikken omkring islam i Europa og indgyde håb for de mange mennesker rundt omkring i Europa, kristne, jøder, hinduister, buddhister, ikke-religiøse, bøsser, lesbiske, muslimske kvinder i tvangsægteskaber, muslimer der ønsker at forlade islam m.fl., som har set at islam er en totalitær ideologi som ikke levner plads til forskellighed.

amsterdam_sioe260108_teddy.jpg

Denne demonstrant havde medbragt sin bamse, som forøvrigt hedder Muhammed!

Tak til alle der deltog i demonstrationen.

Se video af demonstrationen her

Læs Anders Gravers’ tale her:

Jeg hedder Anders Gravers og er leder af SIAD Danmark og en af lederne i SIOE.

Først vil jeg gerne takke Martin og Monique, lederne af SIOE Holland, for deres gode arbejde med at etablere det hollandske SIOE chapter. På meget kort tid har de fra ingenting skabt SIOE Holland og lavet det til et af de mest aktive SIOE chapters.
Og en stor tak til alle jer som er mødt op her idag, som tør at stå op for det europæiske folks frihed.

For mere end 60 år siden betalte en generation med deres blod og liv for at vi idag kan nyde friheden. Disse modige mænd og kvinder gav deres liv for vores frihed. Vi bliver nødt til at spørge os selv idag, om de døde forgæves?
For vores dumme politikere og alle de politisk korrekte har inviteret en ideologi ind i vores stuer som er absolut uforenlig med vores frie europæiske lande, som er baseret på demokrati og retten til at udtrykke sig selv i tale, i skrift, med tegninger og malerier. I vores vestlige demokratier er alle lige, uanset om man er troende eller ikke-troende. Her er mænd og kvinder lige. Og alle har ret til at leve et liv i fred.
Men denne ideologi islam accepterer ikke denne frihed for alle. De påstår der er forskel på en troende og en ikke-troende. De siger også at mænd og kvinder ikke er lige. De mener ikke at homoseksuelle har samme rettigheder som dem selv. Og jøder kan ikke længere føle sig sikre i Europa. Den voksende anti-semitisme kommer fra islam. Mørke skyer hænger endnu engang over Europa.

Vi skal trække en streg i sandet nu og stå op for vores værdifulde demokratier. Nu er det vores generations tur til at kæmpe mod det onde og forsvare hvad VI har fået foræret af vores forfædre!
Lad mig slutte med at citere Edmund Burke, en irsk filosof:
Det eneste det onde behøver for at sejre, er at gode mennesker ikke gør noget!
Tak.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: