SIOE Danmark

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Faren ved Hizb ut-Tahrir – og hvad vi er oppe imod.

Posted by sioedanmark på januar 13, 2008

– Militante muslimer skærper knivene mod Geert Wilder’s film.

 

 

 “Helvedet bryder løs”

“Det I trænger til er et alvorligt bombeangreb”

 

Faren ved Hizb ut-Tahrir – og hvad vi er oppe imod.

Hizb ut-Tahrir (HUT) (Party of liberation – Frihedsparti) opfordrer sine tilhængere til at hindre udgivelsen af Geert Wilders islamkritiske film. Tilsyneladende er brugen af magt og vold tilladt hvis det skønnes nødvendigt. Citater fra underskriftsindsamlingen på nettet: “Stop den evige kritik af islam” “Advarsel, helvedet vil bryde løs” “Må Allah sørge for at Wilders og alle der hjælper ham brækker halsen” “Har de ikke forstået hvad der skete med Theo van Gogh”.

“Hvem ved hvad der vil ske”, siger Okay (hvilket er et navn) Pala, lederen af HUT i Holland. “Folk finder sig ikke i det mere”.

Imens har HUT samlet tusinder af underskrifter på nettet. Hvis indenrigsministeren Ter Horst modtager denne underskriftsindsamling, vil hun komme til at læse kommentarer som: “Det I trænger til er et alvorligt bombeangreb”.

Hvad er HUT?

Ifølge den hollandske efterretningstjeneste kan HUT blive en alvorlig trussel for vores demokrati. I 2005 foreslog Wilders et totalt forbud af HUT. Samme år svarede den hollandske regering, at HUT ikke udgør nogen trussel for vores demokrati og at de ikke planlægger voldelige anti-demokratiske aktioner. Imellemtiden vokser interessen og støtten til HUT. HUT er en organisation med en militantisk struktur. De accepterer eller anerkender hverken ytringsfriheden eller demokratiet. Står det til dem er der kun et alternativ og det er Allahs “guddommelige” ord.
HUT kæmper for en genindførelse af kalifatet, en islamisk stat ledet af ortodoks sharia-lovgivning. For at opnå dette mål er vold tilladt. Ved brug af foldere opildner HUT muslimer til at bekæmpe “det onde” og minder dem om at det er deres pligt at forsvare den “ædle” koran. HUT er aktive i fyrre forskellige lande. Nervecentret for foretagssomheden er London, mens Hovedkvarteret ligger i Jordan. HUT ønsker at  styrte regeringerne og i Vesten forsøger HUT at forene muslimer for at undgå assimilation i samfundene. Kapitalisme og demokrati er “satans værk” og skal bekæmpes intensivt. “HUT er anti-zionistisk og hader sekulære regeringer. Den undgår fuldstændigt enhver kontakt med folk der tænker anderledes. HUT har et konfrontatorisk og polariserende budskab,” udtaler den hollandske efterretningstjeneste.

SIOE’s konklusion

Iføge sine egne ord er HUT islams sande ansigt og tilslutningen til organisationen vokser hurtigt. Vores konklusion er, at islam mere og mere afslører sig selv som en fascistisk terrororganisation i Holland. Manifestet er koranen og tilhængerne er muslimer. De må og skal stoppes.
Under Lissabon resolutionen som vil træde i kraft i 2009, bør islam forbydes. Men den seneste tids udvikling indenfor islam viser at tiden er knap og at vi ikke kan vente indtil 2009.
HUT ønsker at ødelægge alle de mennesker som “krænker” islam: Geert Wilders, Ehsan Jami, Ayaan Hirsi Ali, Sooreh Hera, Salman Rushdie og de danske muhammed-tegnere m.fl.

SIOE Holland kræver at den hollandske regering handler til gode for den hollandske stat og alle der lever i den, favnende ytringsfriheden, vores værdier osv. SIOE Holland kræver at den hollandske regering stempler islam som en fascistisk og terroristisk ideologi, forbyder koranens erklæringer, og får lukket samtlige moskéer og indoktrineringsinstitutioner (islamiske skoler). Hvis vores regering ikke er i stand til at gøre det, bør den gå af, og bane vejen for en regering der respekterer vores demokrati og frihed.

Der er snakket nok, nu skal der handles !

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: